Prijeđi na glavni sadržaj

TRANSPORT PLOVILA

Kako bi usluga i zadovoljstvo klijenta bilo potpuno, M.K. Nautica nudi uslugu prijevoza plovila i opreme. Prevozimo sve vrste brodova od motornih do jedrilica ili pak onih koji tek izlaze iz brodogradilišta.

Svoje plovilo možete prepustiti u sigurne ruke prilikom transporta. Pažljivo ih prevozimo da stignu na odredište, sigurno i brzo. Uz ugovaranje osiguranja prilikom transporta rado ćemo Vaše plovilo prevesti na zadano odredište bez obzira na udaljenost na području Republike Hrvatske ili Europske Unije sa vlastitim prijevoznim sredstvima koja su provjerena kako bi umanjili mogućnost za nepredviđena kašnjenja i osigurali maksimalno zadovoljstvo klijenta.

Ponuda za svaki prijevoz radi se posebno, ovisno o svim elementima i parametrima koji utječu na cijenu, kao što su cestarina, udaljenost lokacije, veličina i težina plovila ili opreme, vlastitom ili našem prijevoznom sredstvu i sl.

Za sve nedoumice oko transporta i cijene, slobodno nam se obratite putem maila, telefona ili kontakt forme kako bi Vam savjetima i sugestijama ponudili najoptimalnije rješenje te izradili ponudu i definirali cijenu usluge.