O nama

Firma M.K. Nautica osnovana je 2010. godine te već više od 5 godina služi nautičare u Hrvatskoj. Sav svoj trud, znanje i sredstva uložili smo u brodove i nautiku.
Nalazimo se na idiličnoj lokaciji, 2.5 kilometara od mora, između šarolikih brežuljaka, u centralnom dijelu istočne obale Istre, u mjestu zvano Rakalj.


Jedinstvena kombinacija mira i slikovitog krajolika, bogato kulturno nasljeđe, pristupačnost i srdačnost lokalnog stanovništva čini lokaciju posebnom i ugodnom te polazišnom točkom za sve nautičke rute po istarskim i kvarnerskim otocima. Blizina pulskog aerodroma (samo 15 minuta vožnje) i čvorište nautičkih putova, čini našu lokaciju idealnim izborom u potrazi za nautičkim partnerom na Jadranu.

Primarna djelatnost nam je prodaja novih i rabljenih plovila, motora, prikolica i popratne opreme, te kao posebno istaknuto suhu marinu i prijevoz plovila. Sa više od 10 godinama iskustva unaprijedili smo našu firmu u pogon koji pruža kompletnu uslugu našem klijentu po principu ključ u ruke. Generalni smo zastupnik za Bellingardo Adriana plovila, a u ponudi možete pronaći i plovila drugih svjetskih renomiranih proizvođača poput Tancredi Nautica i Quicksilver. Naše ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku Vaše nautičke avanture. Naš cilj je Vaš boravak učiniti nezaboravnim, a naše usluge održati na visokoj razini standardiziranosti i kvalitete uz konstantnu nadopunu i kvalitativno poboljšanje. Osiguravamo kvalitetan i povoljan transport plovila i opreme te punu podršku u organizaciji istog.

Zadovoljan klijent i kvalitetna usluga garantira nam daljnji uspjeh u našem poslovanju, a iz godine u godinu trudimo se unaprijediti tim ljudi i opremu da bi smo ostvarili što veće rezultate, a time pridobili povjerenje naših budućih kao i stalnih klijenata.

Na raspolaganju smo Vam za sva pitanja i savjete o financiranju, carini, servisu i svim ostalim fazama kupovine novog broda.

Pogledajte našu ponudu i kontaktirajte nas za sve Vaše upite na koje ćemo sa zadovoljstvom odgovoriti.